Fasadtvätt
Person på en lyftkran som tvättar en fasad

Fasadtvätt

 

Oberoende av fasad kommer den med tiden att bli både smutsig och solkig till följd av väderomslag, algpåväxt och avgasföroreningar. Något som inte bara försämrar fastighetens totala intryck utan även kan skada den om man inte vidtar relevanta åtgärder i tid. Låter man tiden gå utan att ta tag i problematiken kan smutsen och algerna tränga sig djupare in för att där orsaka frostskador och förorsaka sprickor i fasaden. Dessa sprickor kan i sin tur sedan medföra både mögelskador och värmeläckage som både försämrar boendekomforten samt ge ekonomiska konsekvenser.

 

En vårdande fasadtvätt förlänger livslängden på er fastighet samtidigt som den skapar ett snyggare intryck, ett mer attraktivt boende och sänker era framtida underhållskostnader.

 

Låt inte fastigheten förfalla utan kontakta oss istället så tar vi hand om er fasadtvätt i Malmö och Lund. Vi kan tvätta allt från er sommarstuga till större lägenhetshus liksom industrier och väljer alltid den metod och de produkter som är bäst ämnade för er fastighet och era fasader.

 

Varför välja vår fasadtvätt?

 

  • Priset - Vi erbjuder en mycket prisvärd fasadtvätt av hög kvalitet.
  • Erfarenhet - Med rutin från tidigare fasadtvättar vet vi hur vi tar oss an uppgiften på bästa sätt oavsett förutsättningar och utgångsläge.
  • Effektivitet - Vi jobbar snabbt för att inte störa er, de boende eller grannar mer än vad som är nödvändigt.
  • Miljön - Oavsett uppdrag strävar vi efter en så liten miljöpåverkan som möjligt med minimalt användande av kemiska produkter.

 


Prisvärda tjänster med absolut högsta kvalitet

 

Oavsett ert uppdrags storlek eller krav kommer vi på Rexagon göra vårt yttersta för att ge er rätt sorts hjälp för bästa tänkbara resultat. Vi vet hur viktiga våra kunder är för vår verksamhet och att det enbart är tillsammans med er som vi kan växa.

 

Vad behöver ni i Malmö eller Lund hjälp med? Kontakta oss och låt oss veta så återkommer vi med en övergripande offert på arbetet liksom ett upplägg som matchar behovet.